Logo HorizontalWoltLogo
Menü

Az Év Honlapja 2023 versenyen Villány megújult weboldala megnyerte az Önkormányzatok és települések kategóriát

2024. febr. 19.
Az Év Honlapja 2023Bábelhal Webstudio

Magyarország legnagyobb és legrangosabb digitális pályázatán – az Év Honlapja 2023 versenyen – megnyerte az Önkormányzatok és települések kategóriát Villány megújult weboldala.

22. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legnagyobb hazai digitális versenye, Az Év honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 287 nevezés érkezett. Az Év Honlapja pályázat ünnepélyes díjátadójára 2024. február 7-én a Magyar Marketing Szövetség által szervezett MARKETING TRENDFORUM szakmai konferencia keretében került sor az ETELE Cinema-ban. A villany.hu weboldala elnyerte az Év Honlapja díjat Önkormányzatok és települések kategóriában. A weboldalt a Bábelhal Webstudio fejlesztette. A szűri értékelése szerint:

„Nagyon ötletes, hogy a borra épít (persze, mi másra?) és – maximálisan jó értelemben – teljesen elvész benne az ember, hiszen aki nem ide valósi, az nem az önkormányzati tartalmat keresi, hanem a város kapcsán a turisztikai infókat, családias helyeket, természetet, pihenést, kikapcsolódást. Nagyon jól felépített, strukturált felület, és ahogy megyünk egyre beljebb és beljebb, egyre jobb. Nem mellékesen, a képek minősége kiváló.”

Megosztás