Logo HorizontalWoltLogo
Menü

Felhívás rajzpályázatra

2021. okt. 13.
FelhívásRajzpályázat

TOP-2.1.3-16-BA1-2017-00012
„Csapadékvíz okozta problémák kezelése
Villányban, a Szent István utcában”

Villány Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet a TOP-2.1.3-16-BA1-2017-00012 azonosító számú, „Csapadékvíz okozta problémák kezelése Villányban, a Szent István utcában” című projektje keretében.

A pályázat célja: annak bemutatása, hogy
– a csapadékvíz miért fontos az élőlények számára,
– milyen károkat tud okozni a túl hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékvíz,
– mire hasznosítható az összegyűjtött csapadékvíz.

Bármely témával kapcsolatban lehet pályázni. Egy pályázó csak egy pályaművet nyújthat be, de a pályamű szólhat több témáról is.

Olyan pályázatok elkészítését várjuk, amelyek központi témakörét a csapadékvíz képezi, a fenti témákhoz kapcsolódnak, akár személyes élményen alapulnak, a pályázó környezetében előforduló jó példát, élményt vagy káreseményt dolgoznak fel.

Ki pályázhat: Villányban lakó, vagy a villányi általános iskolába járó általános iskolás tanulók

Pályázni A3-as vagy A4-es méretű rajzlapon, szabadon választott rajzeszközzel és technikával készített képpel lehet. A pályaművön az alkotó nevét és életkorát kérjük feltüntetni.

A pályázathoz mellékelni kell a felhívás mellékletét képező nyilatkozatot szülő által aláírtan, amely tartalmazza az alkotó következő adatait: név, életkor, lakcím, iskola neve, osztály.

Az elkészített műveket 2021. október 18. napján éjfélig kérjük benyújtani a következő címre: varoshaza@villany.hu

A beérkezett pályaműveket három tagú zsűri értékeli. Az önkormányzat az első 10 pályaművet jutalmazza értékes díjakkal. A díjazottak részére a pályázatok elbírálásáról külön értesítést küldünk. A díjazott pályaműveket közzétesszük a www.villany.hu honlapon.

A díjak átadására előre láthatóan 2021. október 28. napján 17 órakor kerül sor a Villányi Rendezvénytéren (7773 Villány, Ady Endre fasor)

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást nyújt: dr. Nagy-Hegedüs Brigitta a 30/180-3684 telefonszámon, vagy a hegedus.brigitta@villany.hu e-mail címen.

Nyilatkozat letöltése

Megosztás