Logo HorizontalWoltLogo
Menü

Tájékoztatás lakossági barnakőszén megrendelések lehetőségeiről

2023. márc. 1.
barnakőszén-program

Az energiakrízis okozta nehézségek áthidalása érdekében indította el Magyarország Kormánya a barnakőszén-programot, lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához.
A lakosság részére az Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely elérhető az interneten a https://hazaiszen.hu weboldalon, ahol a lakossági megrendeléseket regisztrációt követően ugyanúgy lehet intézni, mint bármely más webáruházban.
A megrendelőlap a lenti linkre kattintva letölthető.
A Kormány intézkedéseivel összhangban lehetőséget kívánunk teremteni azon lakosok részére is, akik nem rendelkeznek internet eléréssel és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén megrendelés lebonyolításához. Ezek a lakosok az önkormányzat ügyintézőjének segítségével tudnak megrendelést leadni. Kérem keressék bizalommal Dudásné Szabó Mária ügyintézőt személyesen ügyfélfogadási időben, vagy a 72/592-168-as telefonszámon.
Az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

dr. Pencz-Nikolics Katalin sk.
jegyző

Megrendelőlap letöltése

Megosztás