Logo HorizontalWoltLogo
Menü

Vízhiány 2024. április 30.

2024. ápr. 25.
karbantartási munkálatokVízhiány

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatásul közöljük, hogy Villány településen április 30-án  08:00 és 15:00 óra között

karbantartási munkák miatt nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható. A vízhiánnyal várhatóan érintett terület: Batthyány Lajos u. kereszteződéstől Kölcsey Ferenc u. kereszteződésig (Baross Gábor u. 40-78. és 39-67., Halasi Pince Panzió és Diófás u. 2.) .

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Megosztás